mitja llimona

Explicar històries reals i properes, fer reflexionar i aportar un punt de vista informatiu, però sota un prisma fresc i una mirada àcida. Amb aquest full de ruta neix Mitja Llimona, amb la pretensió inicial d’entretenir i informar sobre temes diversos com l’educació, la cultura o els viatges, entre d’altres.

La proposta neix de la inquietud de les periodistes Isabel Palà (Manresa, 1984) i Gemma Parés (Vic, 1984) d’impulsar un projecte conjunt escrit a quatre mans entre Manresa i l’Escala. Després de la maternitat, senten la necessitat de crear una plataforma informativa que doni resposta a les seves inquietuds com a mares, dones i periodistes: “un altaveu informatiu allunyat del moviment bloguer, fresc, proper i amb el fons del periodisme com a base de tots els continguts”. Mitja Llimona és l’ingredient que els faltava per poder materialitzar la seva manera de veure i viure el món, i esdevé una eina imprescindible per entendre tot allò que ens envolta i que, a banda de l’amor de parella, ens pot complementar. La proposta vol donar mecanismes i alicients que ajudin a educar la mirada i a créixer en cos i ment.

Gemma - Mitja Llimona

GEMMA PARÉS

No necessito gaire per esbossar un somriure: una càmera fotogràfica i un bolígraf em fan feliç. Amb aquests dos instruments congelo incansablement tot allò bonic que se’m creua al camí. D’arrels osonenques, actualment visc a l’Empordà, on m’he reinventat i redescobert com a persona i com a professional. Des que soc mare, em declaro fan de la vida. M’agrada tot el que em qüestiona i m’empeny a anar un pas més enllà. Soc inquieta, riallera, observadora, imaginativa i diuen que una mica tossuda. Segurament per això avui esteu llegint aquestes línies.

Isabel - Mitja Llimona

ISABEL PALÀ

Observadora i inquieta, lletraferida i apassionada de la cultura. Des de petita he sentit la necessitat de comunicar: emmarcar la realitat a mida amb el llenguatge de l’escriptura o la fotografia. Dicta la mirada, parla el cor. M’agrada la conversa, descobrir i aprendre, la dansa i la música. Somriure i riure. L’art en general i l’art de viure en particular. La meva passió: reaprendre amb la mirada del meu petit Jan. M’impulsen les ganes de perseguir i atrapar somnis. Aquest és un d’ells.