itinerants

No hem de comptar els dies, hem de fer que els dies comptin. Els dies, els moments, i les experiències. Estem en constant moviment i el moviment ens porta i ens transporta a llocs especials que ens omplen els ulls de bellesa i ens ajuden a obrir la ment per absorbir com esponges. Descobrir nous indrets i racons, rodar el món i tornar a casa, viatjar i aprendre d’aquells que ens trobem al llarg del camí, escoltar… En aquest viatge anomenat vida estem en constant itinerància i els camins recorreguts ens porten a noves maneres de veure les coses. T’aventures a caminar amb nosaltres?

  • Ens envolta, en formem part i sovint en som poc conscients. Parlem de la naturalesa. Avui us proposem gaudir-ne amb els sentits ben desperts en un dels paratges verges més bells de Catalunya: la Gola del Ter.

  • Si vols retrobar-te amb el teu nen o nena interior, el CaixaForum té una proposta que pot ajudar-t’hi: “Disney: L’art d’explicar històries”. Un recorregut dinàmic i visual pels personatges de Walt Disney i una oportunitat única per descobrir l’origen de les històries clàssiques que aquest gegant creatiu ha sabut transformar en pel·lícules.

  • No tens plans per Setmana Santa? Et quedes a prop de casa? Avui ens calcem les botes de muntanya i us mostrem la ruta per arribar a un engorjat que enamora, la Foradada de Cantonigròs.

  • Al Mirador del Prat, al costat de les pistes de l’aeroport del Prat de Barcelona, hi ha una oportunitat única de fer volar la imaginació a cost zero.